Alles wat je moet weten over het maken van een voetbalreis naar het buitenland

Er zijn de afgelopen jaren ontzettend veel websites bijgekomen met een aanbod aan voetbalreizen. Een buitenlandse voetbalreis maken is nog nooit zo eenvoudig geweest en het is ook nog eens heel betaalbaar. Echter is niet iedereen vertrouwd met het concept van voetbalreizen. Dit is wat je moet weten over het maken van een voetbalreis. Wil tijdens het reizen ook ontspannen, bezoek dan een online casino.

Waarom kiezen om een voetbalreis te maken?

Met buitenlandse wedstrijden kun je de keuze maken om zelf de tickets te boeken. Dit kan meestal via de officiële website van de club. Echter is dit niet bij iedere voetbalclub mogelijk. Heel wat clubs, en met name de grotere, werken met een wachtlijst. Of je moet lid zijn van de fanclub om tickets te bemachtigen. Als je bijvoorbeeld een wedstrijd van een club zoals Manchester United wilt gaan bezoeken en je wilt tickets via de website kopen, dan zul je merken dat je eerst een officieel lid moet zijn. Het goedkoopste lidgeld kost twintig pond per persoon. Wil je zelf tickets boeken, dan kom je meestal uit bij kleinere clubs. Het grote voordeel van een voetbalreisbureau is dat alles voor je geregeld wordt. Je ziet meteen hoeveel de totale voetbalreis je gaat kosten. Ook krijg je de garantie dat je naast je vrienden zit in het stadion en heb je financiële bescherming van de SGR. Bedrijven zoals TUI voetbalreizen, Voetbaltravel en Voetbalreizen.com hebben vaak speciale kortingen en zodoende kan de reis nog goedkoper worden.

Is het bezoeken van een wedstrijd in het buitenland echt de moeite waard?

Ben je een echte liefhebber van voetbal, dan moet je gewoon een keer een buitenlandse topwedstrijd in het stadion hebben gezien. Het bijwonen van een wedstrijd in het buitenland is een onvergetelijke ervaring en zal je nooit meer vergeten. Er zijn tegenwoordig veel topwedstrijden te zien in grote competities zoals in Engeland, Italië, Spanje en Duitsland. Je kunt de diverse voetbalculturen opsnuiven en dit allemaal met je vrienden delen. Ook is het natuurlijk leuk om Nederlanders bij buitenlandse clubs aan het werk te zien. Er zijn genoeg redenen te verzinnen waarom je een voetbalreis zou moeten maken.

Kun je een voetbalreis online regelen?

Heb je interesse om een voetbalreis te maken, dan kun je gelukkig tegenwoordig alles via internet regelen. Er zijn diverse voetbalreisbureaus waar je gewoon online terecht kunt. Het is aan te raden om niet voor de eerste de beste te kiezen, maar voetbalreisbureaus met elkaar te vergelijken. Je zult merken dat er veel prijsverschillen zijn en je wilt uiteraard zoveel mogelijk geld besparen. Een van de grootste spelers is Voetbalreizen.com. Zij zijn al zo’n vijftien jaar actief in de voetbalwereld, zowel online als offline. Dit bedrijf biedt voetbalreizen aan naar de grote competities van Europa zoals Engeland, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal en Schotland. Ook kun je makkelijk sorteren op competities zoals de Premier League, de Primera Division, de Champions League en de Bundesliga. Je kunt voetbalreizen boeken met of zonder vlucht. Altijd dus even nakijken of je ergens anders goedkopere vluchten kunt boeken.

Waar kun je online enkele voetbaltickets aanschaffen?

In sommige gevallen kun je makkelijk je voetbalreis zelf organiseren. Zoals aangegeven moet je bij sommige clubs lidgeld betalen of is er een lange wachtrij voordat je aan de beurt bent. Dan kan het interessanter zijn om je voetbaltickets ergens anders te kopen. Er zijn genoeg websites met een aanbod van enkele voetbaltickets. Zo verkoopt een bedrijf zoals VoetbalticketXpert losse tickets voor de grootste voetbalwedstrijden van de grootste clubs. De tickets worden minimaal een week voor aanvang van de wedstrijd naar je toegestuurd of je kunt de tickets ophalen in je hotel. Wel natuurlijk laten weten waar je precies verblijft. Als je alleen een voetbalticket koopt, dan hoeft een bedrijf geen accommodatie of vlucht te regelen en kun je de voetbalreis zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt.

Wat kun je verwachten van een voetbalreis?

Het leuke aan het boeken van een voetbalreis is dat je kunt bepalen wat je wilt. Zo kun je kiezen of je een voetbalreis maakt inclusief een vliegticket. Je kunt kiezen voor verschillende soorten voetbaltickets. Houd je van de sfeer van het stadion, dan kun je makkelijk goedkopere voetbaltickets boeken. Wil je de beste plaatsen, dan moet je wat meer geld uitgeven. Kijk naar het soort wedstrijd. Het meest voor de hand ligt een competitiewedstrijd, maar je kunt ook bijvoorbeeld voetbaltickets bestellen voor Champions League wedstrijden. En je kunt bepalen hoelang je wilt verblijven in het buitenland. Wil je bezienswaardigheden in de stad zien, dan boek je voor een paar dagen. Zo heb je genoeg tijd om ook leuke dingen in de stad te doen.

AS Eupen nieuws Anderlecht nieuws Antwerp nieuws Cercle Brugge nieuws Club Brugge nieuws Genk nieuws
Gent nieuws Kortrijk nieuws Mechelen nieuws OH Leuven nieuws RWDM nieuws Sint-Truiden nieuws
Sporting Charleroi nieuws Standard Liège nieuws Union Saint-Gilloise nieuws Westerlo nieuws

Rscanieuws.be

Bezoek Rscanieuws.be voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Anderlecht van Brussels. Blijf op de hoogte van de laatste Anderlecht transfers en bekijk de live scores tijdens Anderlecht wedstrijden.

Rscanieuws.be heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Rscanieuws.be wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Rscanieuws.be worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Rscanieuws.be 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.