Op wie moeten we letten bij de aankomende wedstrijd Anderlecht vs. Beerschot

Een wedstrijd van Anderlecht lokt altijd heel wat voorbeschouwingen uit. Het is geen topper die geprogrammeerd staat, maar spelen tegen de rode lantaarn van de competitie geeft toch altijd wat extra verwachtingen.

Is het een van tevoren uitgemaakte zaak?

Is het werkelijk de wedstrijd van David tegen Goliath, of moeten we toch wat genuanceerder naar deze aankomende wedstrijd kijken? Als we de ranking in de Jupiler League erbij halen liggen de kansen zeker wel in het kamp van Les Mauves. Anderlecht won ook 2 matches uit de laatste 3 ontmoetingen. 

Beerschot staat momenteel op de laatste plaats, en het is al even geleden dat De Ratten een wedstrijd wonnen. En Anderlecht is aan een reeks van gelijkspellen bezig en kan de eindwinst moeilijk op het scorebord krijgen. Alle inspanningen van coach Vincent Kompany ten spijt, kunnen de recente ploegwisselingen het tij niet keren.

Het is wel zo dat beide ploegen niet zo lang geleden de competitie aanvoerden. Toen Beerschot zijn nieuwe entree in de Jupiler League maakte voerde het tot ieders verbazing meteen de hoogste regionen aan. De volkse ploeg van het Kiel in Antwerpen lijkt dat niveau niet meer te kunnen halen.

Wat zijn de odds voor deze wedstrijd?

Ook al heeft Anderlecht momenteel wat van zijn oude glorie verloren, op de gokmarkt wordt er toch nog steeds naar de prestaties van deze meervoudige landskampioen uitgekeken. Wedden op sport en spel is van alle tijden. Ben je niet zo voor die sport maar meer voor het spel kan je misschien beter de nieuwste video slots online spelen en daar je gokje wagen. Ben je toch meer voor het sportwedden dan kijken we samen met jou naar hoe de bookmakers naar deze wedstrijd kijken. De noteringen die we vandaag bij de grotere bookmakers zien, zijn natuurlijk in het voordeel van Anderlecht. Beerschot wordt slechts 30% kans op winst gegeven. En toch als we naar de doelpunten-saldo’s kijken leunt dat eigenlijk nog dicht bij elkaar. Ook wat betreft de gelijkspellen. Het zijn vooral de driepunters die Beerschot niet kan waarmaken. 

Maar we weten allemaal dat voetbal onvoorspelbaar is, alle voorspellingen en odds terzijde, een wedstrijd moet altijd eerst gespeeld worden. Beerschot heeft het voordeel van de underdog, terwijl van Anderlecht toch grotere prestaties verwacht worden. Voor Beerschot staat er momenteel meer op het spel dan voor Anderlecht. De laatste plaats betekent degradatie. En zoals je weet, ratten die in de val zitten kunnen flink gevaarlijk zijn. Wij kijken er alvast naar uit. 

Anderlecht nieuws Antwerp nieuws Beerschot-Wilrijk nieuws Cercle Brugge nieuws Club Brugge nieuws Dender nieuws
Genk nieuws Gent nieuws Kortrijk nieuws Mechelen nieuws OH Leuven nieuws Sint-Truiden nieuws
Sporting Charleroi nieuws Standard Liège nieuws Union Saint-Gilloise nieuws Westerlo nieuws

Rscanieuws.be

Bezoek Rscanieuws.be voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Anderlecht van Brussels. Blijf op de hoogte van de laatste Anderlecht transfers en bekijk de live scores tijdens Anderlecht wedstrijden.

Rscanieuws.be heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Rscanieuws.be wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Rscanieuws.be worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Rscanieuws.be 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.